Optreden bij de single release party van Jordi van den Oetelaar

Zalencentrum Verspaandonk Eindhoven Kloosterdeef 84Eindhoven,

Op zaterdag 29 juni treedt Sheréna op bij de single release party van Jordi van den Oetelaar! Het word een gezellige avond met optredens van verschillende artiesten waaronder Jarno Bex en Julian Stuiver. Jordi van den Oetelaar zingt zijn nieuwste single. Kom kijken in zalencentrum Verspaandonk in Eindhoven. Entree €10,00. Reserveer je tickets via 06 […]

€10

Optreden bij Bernard on Tour

Café 1878 in Leunen Albionstraat 32Leunen,

Op zaterdag 14 september treedt Sheréna op bij de Bernard on Tour avond. Er zijn deze avond optredens van verschillende nederlandstalige artiesten. Kom je ook?

Optreden bij de Live Muziek Middag in Valkenswaard

Speeltuin Zalen Geenhoven Hoppenbrouwers 15Valkenswaard,

Sheréna treedt op zondag 15 september op bij Stichting Speeltuin Zalen Geenhoven. Het wordt een gezellige middag met nederlandstalige artiesten, rock & roll en ballads.

Optreden bij Truckrun Valkenswaard 2019

M.C.B. terrein Valkenswaard,

Sheréna treedt op zaterdag 21 september op na afloop van de Truckrun in Valkenswaard. Om 12.00 uur zal de eerste colonne vertrekken voor hun rit door de Kempen en vanaf 16:00u is er een amusementsprogramma met optredens van verschillende artiesten, dit zal tot 24.00 uur duren en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Gratis

Optreden bij de Nelis Heesbeen on Tour avond

Cafe het Schaapje in Barendrecht Smitshoek 1Smitshoek (Barendrecht),

Op zaterdag 5 oktober treedt Sheréna op bij de Nelis Heesbeen on Tour avond. Er zijn deze avond optredens van verschillende nederlandstalige artiesten. De entree is € 10,- , zorg dat je bij bent!

€10

Muziek Cruise op de Maasplassen vanaf Maasbracht

Opstapplaats Cruise Terminal Cascade Havenstraat tegenover nr. 216051 CS Maasbracht,

Kom mee aan boord van de All-Inclusive Muziek Cruise! Sheréna treedt op tijdens deze boottocht en er zijn optredens van meerdere Nederlandstalige artiesten zoals Kevin Madero, Joop Lens en Ronn Amsterdam. Inschepen begint  op zondag 27 oktober om 12 uur. Om 13 uur gaan de trossen los en vaart de boot af! De tocht duurt […]

€59

Puur Hollands Meet & Greet in Valkenswaard

Zaal de Graver Kerstroosstraat 20Valkenswaard,

Sheréna presenteert op zondag 3 november samen met Henry Meeuws de Puur Hollands Meet & Greet. Verschillende artiesten treden deze middag op en omroep VOS zend het live uit. Kom meefeesten in Valkenswaard, de entree is gratis!

Optreden op Carnavalseditie 2020 in Café de Karper Helmond

Café de Karper Walvisstraat 34Helmond (Mierlo-hout),

Maandag 24 februari treedt Sheréna op in Café de Karper in Helmond (Mierlo-Hout) op de Carnavalseditie 2020! Vanaf 18:00u zijn er optredens van Sheréna, Kevin Aphel en Duo voor de lol. Kom mee carnavallen! Het word een geweldig feest en de entree is gratis!

Gratis

Optreden bij de single release party van Kevin Apfel

De Gouden Leeuw Bergeijk Hof 6Bergeijk,

Op vrijdag 10 april treedt Sheréna op bij de single release party van Kevin Apfel! Het word een gezellige avond met optredens van verschillende artiesten waaronder BraboTurk, Johan Moreno en Karin Giebels. Kevin Apfel zingt zijn nieuwste single en de avond wordt gepresenteerd door Henry Meeuws. Kom zelf meefeesten in De Gouden Leeuw in Bergeijk!

Optreden bij de Nelis Heesbeen On Tour muziekavond in Ravels (BE)

Café, Restaurant en Cafetaria Vijverzicht Tulderheyde 25-45Ravels,

Zaterdag 13 juni treedt Sheréna op bij de Nelis Heesbeen On Tour muziekavond. Het optreden is in café Vijverzicht in Ravels. Dat is vlakbij Baarle-Nassau in België. Nelis zingt zijn bekende hits en er treden verschillende nederlandstalige artiesten artiesten op. Kom jij ook?